Otsikko

Otsikko

25. helmikuuta 2014

Tästä se ajatus sitten lähti...

Näin se tulee elämässä vaihde jolloin kirjoittamista kammoava laiskimuskin innostuu jostain asiasta niin paljon että veljensä innoittamana aloittaa ensimmäisen bloginsa. Jännitys on jo heti alkuun suunnaton.. Kuka juttu tulee lukemaan vai lukeeko kukaan, mutta jos ei muuta niin itselle varmasti tästä kultaisen muiston saa aikaseksi.

Mutta sitten itse asiaan. 

Tämä blogikirjoitelma tulee käsittelemään kahden veljen ja isän matkan kaikki vaiheet suunnittelusta toteutukseen matkalle Helsinki-Venäjä-Mongolia-Kiina. Matkan kesto on noin 18 päivää ja kilometrejä junassa tulee n. 6000 km. Normaalisti tämän matkaisi noin 6 päivään mutta matkalla pitää nähdä ja kokea ja lopuksi hieman rauhoittua Kiinan kauniissa maisemissa.

Matkalle lähdemme 2014 kesällä/loppukesästä. Tarkempi aika selviää itseasiassa nyt hetki Maaliskuun alussa kun matkustamme Mikkeliin suunnittelemaan ja lyömään matkan lukkoon sekä arpomaan viisumiasioita.

Ensiksi varmaan kohteliasta esitellä matkaajat.

Jani: Perheen nuorukainen, 28-vuotias Vantaalla työskentelevä miehenalku.
Mika: Vanhempi veljes, 30 vuotta lasissa. Majapaikkana toimii Helsinki.
Matti: Rakas isämme, 55-vuotias (toivottavasti muistin oikein) herrasmies Mikkelistä.

Kuvaa ja videota meistä tulee varmasti blogiin tungettua paljonkin matkan varrelta joten naamat voivat tulla tutuiksi tuntemattomillekkin.

Naamoista puheenollen pakko heti alkuun mainita että matkahan taitetaan mahdollisimman miehekkäästi eli partaan ei kukaan koske koko matkan aikana. Joten myös tästä tulee varmasti mukava projekti seurata ainakin itsellä että joko on murrosikä niin pitkällä että hieman haituvaa leuan alle saattaisi ilmestyä.

Matkavarustuksesta lisää kun itsekkin keksitään mitä kaikkea mukaan kannattaa pakata. Muita blogeja lueskellessa muutama asia on ainakin varma. oma wc-paperi, ikkunanpesu tarvikkeet (junan ikkunoihin että voi maisemia ihastella) ja kuivashamppoota.

Lisäsin myös ensimmäisen kuvan kirjoitukseen ja pidetään peukkuja että se näkyy mukavasti myös lukijoille.

Kuvassa Moskovasta Pekingiin junamatka jonka tulemme kulkemaan. 

Olkoon tämä pieni ja tiivis alkukirjoitus matkastamme. Seuraavaa päivitystä saanemme heti viikonloppuna kun lyömme viisaat päät yhteen ja punomme matkan loput paperille ja kokonaisuus muodostuu meille itsellemmekin. Tällä hetkellä muuta ei oikein itsekkään tiedä kun että menossa ollaan. piste. 



4 kommenttia:

  1. Onhan tätä muutama vuosi mietittykkin :P

    VastaaPoista
  2. Mie rupeen ainakin seuraamaan ! Hyvää tekstiä "veliseni" :)

    VastaaPoista
  3. repesin kuivashampoon kohdalla :D varmasti tulee luettua miten matka sujuu :)

    VastaaPoista
  4. muiden virheistä pitää ottaa oppia ;P ja mukava kun kiinnostaa :)

    VastaaPoista